Ophit

Ophit – Glasvezel Extensie

Sinds de oprichting in 2001 heeft Ophit zich al meer dan tien jaar gevestigd als een toonaangevende ontwerper en fabrikant van geavanceerde audio-videoproducten. We bedienen de zeer diverse markten, waaronder medische beeldvorming, omroep, productie, Pro-AV, bedrijven, bewaking, teleconferenties, transport, overheid, gezondheidszorg en onderwijs.

Met de succesvolle lancering van innovatieve high-speed glasvezel DVI-linkoplossingen, is Ophit uitgebreid om te voldoen aan de behoeften van de explosieve digitale AV-connectiviteitsmarkt op basis van de videostandaarden van DVI, HDMI, SDI en DisplayPort, enzovoort.

De productlijn van Ophit bestaat uit videosignaalconverters, splitters, extenders, switchers, multi-viewer, scalers, matrixswitchers en krijgt in meer dan 20 landen in de wereld een reputatie als basisbouwstenen voor marktspelers zoals consultants, systeemontwerpers, integrators en installateurs in verschillende toepassingen van de AV-signaalconnectiviteitsapparaten. Op het gebied van kwaliteitsbeleid is Ophit gecertificeerd volgens ISO 9001 omdat het zich inzet voor de principes van Total Quality Leadership om aan de verwachtingen van de klant te voldoen of deze zelfs te overtreffen.