Philips

Koninklijke Philips N.V. is een toonaangevende aanbieder Display Solutions

Philips Professional Display Solutions bouwt voort op een rijke geschiedenis van innovatie. Met meer dan 40 jaar praktijkervaring met bedrijven uit allerlei sectoren worden we geleid en geïnspireerd door onze visie om superieure technologie en diensten met de nadruk op duurzaamheid op de markt te brengen.

Het hart van Philips Professional Display Solutions is gebaseerd op onze visie om het dagelijks leven van mensen te verbeteren en ze een grenzeloze toekomst te bieden. In samenwerking met kleine, middelgrote en grote bedrijven over de hele wereld hebben we innovaties geïntroduceerd in zowel software- als hardwaretechnologie om een optimale verbinding te vormen tussen merken en hun publiek.

Een beter beeld voor een betere wereld. Zo eenvoudig is het. Philips Professional Display Solutions inspireert mensen tot interactie met inhoud die nodig is voor positieve ervaringen. Door de combinatie van betere connectiviteit, realistisch beeld en een adembenemend design willen we samenwerking bij toekomstige innovaties mogelijk maken.